Мистър и мисис Смит се завръщат, но без Брад и Анджелина

Преди две години разбрахме, че Доналд Глоувър и Фийби Уолър-Бридж са се захванали със създаването на сериал, базиран на филма за "Мистър и мисис Смит".

Мина доста време и много неща се промениха. Като едно от тях е, че актрисата от Fleabag напусна проекта. Обявената причина бе креативни различия с Глоувър, като мястото ѝ бе заето от Мая Ърскин.

Първият тийзър на сериала пък ни показва и за какво точно да се подготвим. Първият сезон на Mr. And Mrs. Smith ще ни покаже как двама напълно непознати, получават работа в шпионска агенция, но има едно условие.

Те трябва да приемат нови самоличности и пред света да се държат като женени. Мистър и мисис Смит се опитват да свикнат с новия си живот, като на фона на това ще се впуснат в стабилна доза екшън и опасни мисии.

С всяка следваща обаче между двамата се прокрадват чувства, които могат да застрашат цялата им мисия. Дотук вече е ясно, че тази версия на историята ще се различава значително от филма с Брад Пит и Анджелина Джоли.

Mr. And Mrs. Smith трябваше да бъде пуснат в Prime Video преди месец, но заради стачката на сценаристи и актьори в Холивуд ще го видим от 2 февруари в стрийминг платформата.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини