Ariana Grande с нов сингъл

Изображение 1 от 2

    Дългоочакваното парче, озаглавено „yes, and?", изненада феновете на изпълнителката със своето хаус-поп звучене, вдъхновено от хита „Vogue“ на Madonna от 1990 г. Видеоклипът към песента ще бъде пуснат по-късно в петък (12-ти януари).

    Завръщането на поп звездата подготвя слушателите ѝ за нов албум, който тя сподели, че ще излезе по-късно през 2024 г. Макар че през последните години Ariana Grande участва в няколко хитови сингъла - ремиксите на The Weeknd на „Save Your Tears“ и „Die for You“ и колаборацията ѝ с Lady Gaga „Rain on Me“ - тя не е издавала солов проект от шестия ѝ албум Positions от 2020 г.

    „yes, and?" е написана и продуцирана от Grande с дългогодишните сътрудници Max Martin (най-успешният автор на песни и продуцент през последните 25 години, от Britney Spears до The Weeknd) и Ilya Salmanzadeh. 

    В момента Ariana работи по адаптацията на Universal за големия екран на хитовия бродуейски мюзикъл „Wicked“, в която изпълнителката разкрива своя актьорски потенциал и влиза в ролята Glinda. Преди настъпването на новата година Ariana сподели пост в социалните мрежи, в който отрази своята 2023 г.:

    „Една от най-трансформиращите, най-предизвикателните и същевременно най-щастливите и специални години в живота ми. Никога не съм се чувствала по-напориста в приемането на това, на което животът крещеше да ме научи. Чувствам се по- силна от всякога“.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини