Нищо в този живот не е случайно: 10-те принципа на Вадим Зеланд

Човек е това, в което вярва.

В своята поредица „Трансфъринг на реалността“ Вадим Зеланд доказва, че събитията в света се случват в безкраен брой пространства едновременно. Нещо повече – той е убеден, че всеки човек може да нарисува свой собствен „екран“, на който да бъде излъчен животът му. Това означава, че каквато „лента“ се върти в главата ви, такъв „филм“ ще получите в реалността.


Представяме ви 10-те принципа на Вадим Зеланд:

1. В реалността си ти имаш този „филм“, който се върти на твоя „екран“. Каквото нарисуваш, това и ще видиш. Проблемът е само в това, че хората правят точно обратното – каквото видят, това и рисуват. Разбираш ли къде е разликата?

2. Чудото ще се случи само, ако пречупиш обичайния стереотип и започнеш да мислиш не за средствата, с които да постигнеш целта, а за самата ЦЕЛ .

3. Ако понякога ти се стори, че ти „не си от този свят“, или че с този свят „нещо не е наред“, значи ти вече си се събудил – това е отлично.

4. Ако упорито и непреклонно превърташ мислено своето „кино“ и крачиш към целта си, реалността рано или късно ще се реализира в съответствие с него. Тя просто няма къде да се дене – такова е нейното свойство. Не само ти зависиш от реалността, но и тя зависи от теб. Въпросът е в това, кой владее инициативата.

5. Това, което не трябва да се прави в никакъв случай, е да се разочароваш от живота . Ти не трябва да мислиш, че не си успял в живота си. На каквато и възраст да си, не трябва да мислиш това. В живота нищо не е случайно. Всичко започва едва сега – по всяко време, при всякакви условия и обстоятелства.

6. Приучете се да изключвате и да се радвате за лошото време, опашките, задръстванията, проблемите, за всеки негатив. Мазохизъм от такъв вид постепенно ще разчисти небето над вашия свят. Мислете само над това, каква изгода би могла да донесе за вас това или друго досадно обстоятелство. А така и ще стане - сами ще се убедите в това нееднократно.

7. Когато спрете само да искате и добиете твърдото намерение да имате - тогава и ще получите това.

8. Най-трудно от всичко е да умееш да чакаш, като при това запазваш спокойствието на владетел на ситуацията. Нужно е да издържиш изпитанието с паузата, по време на която нищо не се случва.

9. Когато сте недоволни от нещо или ругаете някого - правителството, политиците, футболистите, времето, колегите, съседите, близките, без да споменавам за децата - вие изпращате в огледалото на света неприятен образ и получавате съответстваща реалност като отражение.

10. Да си позволиш да бъдеш себе си, означава да се приемаш с всичките си несъвършенства. Да позволите на другите да бъдат други означава да изчистите от него проекцията на своите очаквания. Така при ситуация, в която единият иска това, което другият не приема, ще се разреши от само себе си по непостижим начин.

Изборът дали да спазвате тези принципи или не, винаги е ваш. Можете да ги смятате за пълна глупост и да пропуснете тази информация. Или можете да се опитате да приложите тези съвети на практика сега и да видите какво ще се случи. Между другото, десетки хиляди хора признават, че благодарение на принципите на транссърфинга животът им се променя по някакъв неизвестен начин пред очите им. Не забравяйте: човек е това, в което вярва.

 

Източник: obekti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини