Никола Стойнов сменя Милен Цветков

Спортен журналист заема празното място на Милен Цветков в сутрешния блок на Нова тв. Никола Стойнов ще води "Здравей, България" заедно с Лора Крумова, потвърдиха от медията, информира АСН.

Новият водещ е познат на зрителите от минутите за спорт в сутрешния блок. Той е известен спортен журналист и от електронните медии, и от пресата.

От 15 февруари предаването ще започва с 15 минути по-рано от обичайното - в 6,45 ч., и ще завършва в 9,15 ч. Промяната се налага, заради активната част от аудиторията, която според проучванията одобрява тази промяна, сочат от Нова.

Тематичен преглед на печата, новини, информация за времето и музика ще има в първите минути на „Здравей, България”. Между 7,30 и 7,40 ч ще върви т.нар. репортерски сериал, който всеки ден, в продължение на една седмица, ще проследява развитието на една тема от различни гледни точки.

Всеки петък пък ще има „Закуска за шампиони”. Рубриката, в която ще се коментират различни теми от политиката, икономиката и социалната сфера, ще се води от Диана Найденова. Тя също ще има партньор, който ще бъде обявен следващата седмица, разкриват още от Нова тв.

Като цяло, предаването ще залага на повече репортажи, живи връзки и видео материали, а по време на целия сутрешен блок зрителят ще може да влезе в час с акцента от темата в момента, и то само с един поглед. Това ще става възможно с помощта на т.нар. информационни табели, които ще се появяват на екрана.

„Здравей, България” ще подеме и различни чисто информационни кампании с повече новини и коментари за значими събития – като наградите „Оскар”, Олимпийски игри и др., обясняват от медията.

След 8,30 ч. ще започва по-леката част от предаването, където ще се представят теми, интересни за най-широк кръг от зрителите.

„Здравей, България” ще продължи да се развива и променя спрямо желанията и очакванията на зрителите”, обеща програмният директор на Нова телевизия Олга Лозанова. Новият продуцент на предаването е Асен Григоров, който имал богат телевизионен опит.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини