Вижте как кола блъска човек на главния път минаващ през с.Леска /ВИДЕО/

Видеото е предоставено от читатели на СмолянБГвести. На него се вижда как 57-годишният мъж се е запътил към магазин в село Леска. За  да стигне до него той трябва да пресече републиканския път, който минава изцяло през селото. Инцидентът се случва на  07.02.2024 г.  в с. Леска, община Мадан. Според полицията лек автомобил "Тойота РАВ-4", управляван от 58-годишен смолянчанин, блъска неправилно пресичащ пътното платно 57-годишен местен жител. Пострадалият пешеходец е с натъртване и охлузни рани по тялото. Транспортиран е в МБАЛ гр. Смолян, а след прегледа е освободен за домашно лечение. Пробите за алкохол на водача и пешеходеца са отрицателни.

Според хората от селото обаче проблемът с трафика там е много сериозен. Вече са започнали да събират подписка с искане да бъдат поставени на мястото на удара пешеходна пътека или "легнали полицаи".

"Има постоянно движение на пешеходци поради намиращата се в близост детска площадка. Но за съжаление нас тука са ни отписали, а Вие сте ни надеждата!!!", са ни написали в писмо още жители на селото. Репортаж по темата очаквайте утре вечер в Новините на еТВ от 19.30 часа само в мрежата на ЕСКОМ.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини