Слушайте най-новия сингъл на Dua Lipa „Training Season“

Говорейки за парчето, Dua споделя: „Бях на поредица от лоши срещи и последната беше последната капка. На следващата сутрин пристигнах в студиото при Caroline и Tobias, които ме питаха как е минало всичко и аз веднага обявих, че „TRAINING SEASON IS OVER“ и като най-добрите разговори с вашите приятели „ден, след...“ с много смях ни накараха да сътворим това.“

Dua добави: „И въпреки че очевидно става дума за това чувство, когато просто сте напълно готови да казвате на хората… по-специално мъжете в този случай, как да се срещат и държат правилно с вас; става въпрос и за това, че моят тренировъчен сезон е приключил и че пораствам с всяко едно ново преживяване. Никога не съм се чувствала по-уверена, ясна или силна. И въпреки че може да се окаже, че тренировъчният сезон никога не е свършил за всеки от нас, започвате да виждате красотата в намирането на този човек, с когото да го преживеете. Спираш да търсиш обучаемите и започваш да се интересуваш повече от това да имаш някого там, където си и с когото да растеш.“

По-рано този месец Dua откри 66-те годишни награди GRAMMY със завладяващо изпълнение с микс от нейни песни: „Training Season“, „Dance The Night“ и „Houdini“:

Dua ще се завърне на сцената на наградите BRIT на 2 март, където е номинирана за три награди, включително за: „Изпълнител на годината“, „Най-добро поп изпълнение“ и „Песен на годината за „Dance The Night“.

В наскоро разкритата глобална корица на Dua в „Rolling Stone“, нейният предстоящ албум беше възхвален като „поп блаженство“, като същевременно се отбеляза, че е „уникален и напълно уверен денс поп, пълен с остроумни текстове, готови за Instagram“.

В допълнение към „Training Season,” албумът ще включва сингъла „Houdini“, който вече е надхвърлил 300 милиона стриймвания по целия свят и наскоро беше обявен за сребърно сертифициран в Обединеното кралство. Еуфоричният клубен сингъл незабавно получи одобрение от Billboard и Rolling Stone, които похвалиха песента като „нео-психеделичен денс хит“, както и Pitchfork, и Vogue, които я нарекоха „поп майсторски клас“. Наскоро Duа стана първата изпълнителка, която има по три песни с над два милиарда стриймвания в Spotify („One Kiss“, „Don't Start Now“ и „New Rules“).

Сингълът „Training Season“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Източник: njoy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини