Славеят на Родопите-Росица Пейчева е "целуната от Господ", очаква трета рожба

Обичаната родопска певица Росица Пейчева очаква третата си рожба. Въпреки напредналата си бременост Роси продължава да радва с песните си хората из цялата страна. Тя е от изпълнителите, които никога не отказват да излязат на сцена благотворително. Отказвала се е от платени концерти, за да подаде ръка за помощ. Родопският славей има две пораснали деца от първия си съпруг, с който певицата се раздели години преди той да сложи край на живота си. След изпълнен с битки и болка живот, Роси откри спокойствие и любов в лицето на втория си съпруг. На петдесет години смелата певица решава да пребори страховете си и даде живот на рожбата им. Това истински зарадва хилядите й фенове, които написаха в страницата на певицата : 
"Благословена с най-голамата радост, която е плод на една още по-голяма любов…Прекланяме се пред смелостта и силата ти, за да станеш родител трябва много воля, а ти имаш по много от всичко! Това дете вече е дарено с късмет, с родител като теб. Честита да си, мила Роси!…ОБИЧАМЕ ТЕ !!!"
Днес във фен страницата на Роси се появи коментар от нейно име, в който тя за първи път проговаря за домашното насилие, което е изтърпяла  по време на първия й брак и за което родопчани говореха тайно години наред. 
... пиша като майка и жена, убедена, че има много като мен, които търпят в името на “Своето си нещо”…
Тези с “добрите изкази и мнения”, за мен са такива, които нямат вяра и упование, независимо в кой Бог, Религия или Сила!
Естествено,че очаквах негативни и несправедливи коментари, след като споделих, че очаквам рожба, нито ми е за първи път, няма и да е за последен!...
..Някои мои приближени знаят, други не, първият шамар в живота ми не бе нито от мама, нито от татко, а от бащата на децата ми и то точно в 5-тия месец на първата ми бременност " ... Нито аз, нито рожбичките ми гъкнаха някъде, защото, за голямо съжаление имаше и за тях…", са част от написаните думи.
Коментарът на Роси е провокиран от "жълти" статии и  коментари. От желанието да "изчисти душата си".
 
СмолянБГвести желае на Росица Пейчева да прегърне здрава рожбата си и дълги години да се радва на семейно и професионално щастие.
 
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини