Повече ужаси и никаква романтика във втори сезон на Wednesday

Няма как да отречем, че Wednesday на Тим Бъртън предлагаше свежа, неочаквана и заредена с енергия версия на част от вселената на семейство Адамс, по-конкретно на дъщеря им Уенсди. И неслучайно сериалът се превърна в хит и спечели номинации за награди.

Имаше нещо, с което обаче продукцията на Netflix не можа да се справи и това бяха сравненията с Хари Потър. Чудат герой с тайни заложби, който попада в училище за необикновени деца, трябва да докаже себе си, докато спаси всички от тайнствено зло - да, този сюжет важи еднакво и за Хари, и за Уенсди.

Именно заради това втори сезон на Wednesday обещава да предлага повече ужаси и повече фантастични герои. Това потвърждава самата Джена Ортега, която е в главната роля, пред Variety.

От изданието допълват, че ни очакват "много по-смели и много по-мрачни" сцени, които допълнително ще разграничат сериала от всичко, видяно във филмите за Хари Потър. Очакват ни повече истории, подобни на тези с героя на Тайлър (Хънтър Дуън) и зловещата му втора природа.

Джена Ортега успокоява и всички, притеснили се от прекалено романтичните събития в първия сезон, в който героинята й се забърка в нещо като любовен триъгълник. Тя обеща, че във втори Уенсди не се занимава с нищо романтично. "Тя никога не се променя и това е най-страхотното нещо, свързано с нея."

Втори сезон на Wednesday очакваме през 2025 г. по Netflix.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини