Andrea Bocelli и неговият син Matteo представиха нова версия на класиката „Time To Say Goodbye“

Двамата изненадаха публиката на наградите „Оскар“ с изпълнение на песента в сегмента „В памет на“, с който се почитат починалите кинотворци през изминалата година. Към певците се присъединиха струнен квартет и танцьори, докато на екраните на сцената бяха прожектирани снимки на покойни звезди като Matthew Perry от „Приятели“ и Michael Gambon от „Хари Потър“.

„Това е песента на живота ми, това е мелодията, която ме представлява в очите на света. Преобразяването ѝ, благодарение на сътрудничеството с Hans Zimmer, и пеенето ѝ заедно със сина ми Matteo, е вълнуващо предизвикателство. Това ще бъде нов дебют (и е част от по-голям предстоящ проект) и съм щастлив, че ще се проведе на същата сцена на наградите „Оскар“, която ме приюти през 1999 г. заедно с моята приятелка Céline Dion“, каза 65-годишният Bocelli. 

„Беше чест и вълнуващо предизвикателство да намеря нова музикална гледна точка към един шедьовър; и да предоставим кинематографичен пейзаж на два от най-великите гласове в света“, коментира от своя страна 66-годишният Zimmer. 

Новата версия на песента е част от предстоящ проект за 30-годишната кариера на Andrea Bocelli. По този повод той ще направи и голямо турне, което ще има и спирка в София на 14 септември. 

Италианската версия „Con te partirò" и дуетът на английски език със Sarah Brightman превърнаха италианския тенор в световна звезда още през 90-те години на миналия век. 

Източник: magic.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини