Били Айдъл с изумителен кавър на „Love Don’t Live Here Anymore“

Новото издание на „Rebel Yell“ излезе официално на пазара на 26 април. Песента досега не е публикувана никъде, явно Били я е пазил специално за тази великолепна годишнина, която ще бъде отбелязана подобаващо. За парчето знаем, че е записано още по време на оригиналните сесии за албума, но излиза наяве едва днес. Hennemusic съобщават, че с новия „Rebel Yell“ ще получим още 12 (!) други бонус парчета. Звучи като страхотен пакет, който нямаме търпение да чуем. Сред тях има и други оригинални демота, непубликуваната досега песен „Best Way Out Of Here“, както и ремикс на „Eyes Without A Face“. Ако са с такова качество, като „Love Don’t Live Here Anymore“ – ни очаква празник.

Продуцент на оригиналния албум „Rebel Yell“ (втори в дискографията на Били) от 1983 година е Кийт Форси. Той е записан в Ню Йорк. В него е включена едноименната песен, която става огромен хит, както и синглите „Eyes Without a Face“, „Flesh For Fantasy“ и „Catch My Fall“. Албумът влиза в топ 10 класациите на много страни, включително САЩ, където продава над два милиона физически копия и е сертифициран като двойно платинен.

Специалното издание на „Rebel Yell“ по случай 40-години от издаването на оригинала ще излезе във всички формати – цифров, двоен винил, лимитиран двоен винил, двойно CD. 

Източник: www.zrock.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини