56-годишен е загинал при пожар в Оряховец, в Проглед четирима са спасени от огнената стихия

56-годишен мъж е загинал при пожар в къща в село Оряховец общ. Баните. Сигнал за пожара е подаден  на тел. 112, вчера сутринта в 08:48 часа. На мястото на инцидента е изпратен екип на местната пожарна служба. След потушаване на огъня, в помещението е установено безжизненото тяло на мъжа. Нанесени са материални щети – опушени стени 100 кв.м и унищожено домашно имущество. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.
 
Паднала мълния е предизвикал пожар в селскостопанска сграда, намираща се в местност Кютюбурун в село Ерма река, общ. Златоград. Сигнал за произшествието е подаден на 07 май в 16:57 часа. Пламъците унищожили сградата и 150 кг. сено. Огънят е гасен от два екипа на пожарна служба в Златоград, оказана е помощ от служители на държавно горско стопанство. 
 
В 05:46 часа, тази сутрин, на тел. 112 е получено съобщение за пожар в къща в село Проглед общ. Чепеларе. Към мястото са изпратени два екипа на пожарна служба Пампорово и Чепеларе. Огънят е погасен преди да обхване съседни сгради. Нанесени са материални щети, унищожена е 80 кв.м  покривна конструкция. Няма пострадали хора. Огнеоборците, своевременно са евакуирали 4-ма човека.  
Причините за възникване на пожара са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини