Четирима пострадаха при катастрофи в Хасковско

Четирима души пострадаха при катастрофи в Хасковска област през последните три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият инцидент стана на 10-и в 14:30 часа в Хасково. По улица „Драгоман“ се е движило „Рено“, шофирано от 78-годишен от село Въгларово. Мъжът не е пропуснал преминаващата по пешеходна пътека 46-годишна хасковлийка и я е ударил. Транспортирана е в хасковската болница, където е прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен е акт на водача.

На следващия ден в Хасково са осъществени още две катастрофи. В 5 часа на пътя от село Манастир в посока Хасково, 23-годишен е пътувал с „Фолксваген“. Застигнал е и е ударил отзад „Кия“ с водач 57-годишен от село Тракиец. Вследствие от това „Кията“ излязла от пътя вдясно и се е преобърнала в канавка. Водачът й е настанен за лечение в хасковската болница, без опасност за живота.

Другото произшествие е станало в 11:56 часа на булевард „Васил Левски“. 27-годишен от село Белица е управлявал „Форд“ и е предприел маневра завой надясно, при което е ударил движещо се по път с предимство индивидуално електрическо превозно средство с водач мъж на 76 г., който е паднал на земята. Водачът е напуснал произшествието и не е съобщил на органите на реда. След довеждането му в управлението е заявил, че не е усетил удара и затова е продължил движението си. Възрастният мъж е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт на шофьора на колата.

Последното произшествие през почивните дни е в Свиленград. На 12 май в 21:55 часа на кръстовището между улиците „Христо Ботев“ и „3 март“, 31-годишен с „Фолксваген“ не е спрял на знак „Стоп“, при което в него се е ударила 75-годишна велосипедистка. Жената е оставена за наблюдение в местната болница, без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    Химена
    5 0
    11:51, 13 май 2024
    Само селяни ! Един от Аскьой няма ли поне ? Селска рабта .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини