В Левски палят свещи за ЦСКА

Всички на Герена чакат ЦСКА да бие Локо (Сф) в неделя и Левски да стане трети. Сините вече палят свещи за мача на Армията, макар че очакват някаква магария. Съдбата на Левски дали ще играе в Европа вече е в краката на ЦСКА, предаде Новспорт.

"Дано да бият, ама не ни се вярва" - коментира пред "7 дни спорт" фактор от Герена. "Няма да се учудим, ако извъртят 0:0 и си обслужат интересите взаимно."

В Левски припомнят, че преди 11 години ЦСКА имаше възможност да ги направи шампиони, ако беше победил Литекс в края на първенството. Тогава на Армията хората на Димитър Пенев водеха с 2:0 на полувремето, но след това Литекс вкара три гола и взе титлата. ЦСКА е ФК Тъпан, каза тогава Наско Сираков. Сега обаче, освен че ЦСКА трябва да бие Локото, на сините им се налага да победят Черно море във Варна. Иначе схемата за Европа отива на боклука.

По правилник всички мачове от последните три кръга на първенството се играят в един ден и са с общ начален час. Тази мярка е предприета, за да се избегнат евентуални уговорки между отборите. Тази седмица двубоите са в неделя от 18:00 часа.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини