Гонзо vs. Бербо в мач за 5000 €

Много интересна футболна среща ще се проведе днес в луксозен хотел в курорта Слънчев бряг.

Един срещу друг ще се изправят абдикиралият от националния тим Димитър Бербатов и директорът на Левски Георги Иванов-Гонзо.

Рекордьорът по отбелязани голове в „трикольорите" ще си събере отбор от свои бивши съотборници в ЦСКА и държавния тим. Очаква се за Бербо да ритат Стилиян Петров, който също е на почивка в Слънчев бряг. Гонзо пък ще си подбере отбора сред приятелите, с които също си отдъхва в морския курорт.

Двубоят започва в 19,00 часа и ще се играе на малки вратички. Още отсега се очаква интересът към срещата да бъде огромен и стоте пейки на малкото игрище да бъдат запълнени до горе и да има голям брой правостоящи.

Бербатов се е хванал на бас с Гонзо и който загуби, ще трябва да плати 5000 евро на другия. Уговорката обаче е, че който и отбор да спечели мача и който и да вземе парите, те ще бъдат използвани за всеобщ купон след срещата.

"Меридиан Мач" научи и че Бербо е в Слънчев бряг със своята половинка Елена и малкото им бебе. Нападателят на Манчестър Ю поддържа формата си, като всеки ден пробягвал по плажната ивица рано сутринта 4 км, а след това плувал по 50 дължини в басейна на хотела.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини