iPhone 4 изкупен за броени часове

Предварителните поръчки за новия iPhone 4 задръстиха вчера уеб сайта на ексклузивния доставчик AT&T. Apple дори беше принудена да изключи горещата телефонна линия, поради прекомерния брой позвънявания, предава Ройтерс.

Смартфонът излиза на пазара на 24 юни. Всички резервирани за тогава количества вече са изкупени, съобщава AT&T. Операторът вече започва да приема поръчки за следващия ден от официалните продажби, допълва technews.bg.

Част от желаещите да се сдобият с iPhone, които не са успели да си поръчат смартфона онлайн, са посетили магазините на AT&T, за да се запишат на място за смартфона. Забелязани са опашки от десетки потребители пред обектите на оператора в Сан Франциско. Такъв интерес досега не е имало към никой друг продукт, посочват от AT&T.

Миналата година бяха продадени 1 милион броя от iPhone 3GS в първите три дни. Очаква се iPhone 4 да постигне още по-голям успех.

Новият смартфон е достъпен в САЩ срещу $199 във версия с 16 GB памет и $299 във вариант с 32 GB и договор към AT&T. Във Франция пък може да се поръча незаключен iPhone 4 за 629 евро (16 GB) и 739 евро (32 GB).

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини