Новото поколение iPhone ще предизвика още по-голям фурор

Очаква се новото поколение iPhone на Apple да предизвика фурор при появата си на 24 юни, а тълпите купувачи бързо да отнесат запасите.

„Първоначалното търсене за новия iPhone е невероятно силно", заявяват анализаторите на Deutsche Bank Крис Уитмор и Йоаким Малберг в бележка до инвеститорите. „Очакваме нов удар за Apple с дълги опашки и изчерпване на количествата", казват още те. Apple отбеляза рекорд по продажбите в един ден, когато миналата седмица започнаха предварителните продажби. 600 000 поръчки бяха получени за 24 часа, пише БГНЕС.

AT&T, притежаващи изключителните права за продажба на iPhone в САЩ заявиха, че предварителните поръчки за iPhone 4 са „10 пъти по-големи от поръчките на iPhone 3GS миналата година". Deutsche Bank очаква да се продадат 44 милиона iPhone 4 тази година, и още 55 милиона следващата година.

iPhone 4 ще се появи по щандовете в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и Япония утре, но някои чакат пред магазина на Apple от понеделник, за да се сред първите, добрали се до заветната машина. iPhone 4 струва 199 долара за 16 ГБ версията, и 299 долара за версията с 32 ГБ.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини