Еминем за трета поредна седмица е на върха в САЩ

Еминем за трета поредна седмица е начело в американската класация за албуми "Билборд 200". Рапърът стана първият изпълнител от месец март, който оглавява чарта в три последователни седмици, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

По данни на "Нилсен СаундСкан" от албума "Rеcovery" на Еминем в седмицата, завършила на 11 юли, са продадени 229 000 копия, с което общите продажби достигат 1,3 милиона копия. Последният албум, който е бил начело в чарта "Билборд 200" в три последователни седмици през месец март, е "Soldier of Love" на Шаде.

Новата тава на Еминем освен това е първата за тази година, от която през всяка от седмиците след излизането й на пазара са продавани най-малко 200 000 копия.

На второ място в класацията "Билборд 200" за трета поредна седмица е канадският рапър Дрейк. От албума му "Thank Me Later" са продадени 74 000 копия, с което общите продажби достигат 783 000 копия. Третата позиция в чарта заема Биг Бой от "Ауткаст" с първия си самостоятелен албум "Sir Lucious Left Food...The Son of Chico Dusty". От тавата са продадени 62 000 копия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини