Автоджигити направиха паркингите в Кърджалийско опасни

Неправоспособни шофьори вилнеят из Кърджалийско и трошат паркирани автомобили. Това става дори на паркингите, сочат случаи през последните месеци. Вече не можете да бъдете сигурен, че оставяйки автомобила си ще го намерите здрав. През почивните дни автомобилните джигигти се развихриха за пореден път. Добре подпийналият Н.Л./59/ с газката си потроши паркиран „Фолкваген” в стопански двор в Кърджали. Той дал на заден ход без да си направи труда да се огледа. Ченгетата го проверили за алкохол. Дрегерът отчел 1,53 промила. Взета е и кръв за химически анализ. Образувано е бързо производство в районното управление в Кърджали.

В Момчилград шофьор без книжка се натресе със „Фолксваген”-а си в паркирано „Пежо”. Г.М./19/бил спипан от полицаите, че кара без книжка. Съставен му е акт.

Полицията в региона проведе за пореден път масирана акция срещу недобросъвестните шофьори. Бяха проверени 215 автомобила. Катаджиите са спипали 24 нарушители. Съставени са 10 акта и 14 фиша. Двама са задържани в Момчилград и Крумовград за това че са карали пияни. Единият от тях Ю.М./37/ карал с 2,7 промила алкохол в кръвта в центъра на Момчилград.

Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини