Купуваш кола,получаваш бонус „море”. Преглед на националния печат

"Населението на България като през 1956 г.", пише в. "Труд".

Населението на България се е стопило до 7,563 млн. души, приблизително колкото сме били през 1956 г. Разликата е, че днес средната продължителност на живота ние по-голяма. За жените тя се е увеличила с 10 години до 77 г., а за мъжете - с 5 години до 69 г. От м. г. у нас вече се раждат над 80 000 бебета. Бяха нужни 15 години, за да компенсираме донякъде срива между 1990 и 1995 г., когато новородените падат от 105 180 на 71 967, сочат данни на Националния център по здравна информация.

"Вдовицата на Мирослав Пешев, който загина в катастрофа край Созопол: Страх ме е, че заради депутатка ще обвинят мъжа ми", е водещото заглавие във в. "24 часа".

Вдовицата на загинал в катастрофа с кола, в която е пътувала депутатка, се закани вчера, че няма да позволи да стоварват чужда вина върху мъртвия. 41-годишният Мирослав Пешев, програмист към летище Бургас, загина миналата събота при челен сблъсък на пътя край Созопол. Полицията със закъснение от няколко дни съобщи, че в едната от катастрофиралите коли е пътувала народната представителка от ГЕРБ Вяра Петрова. Пред "24 часа" тя обясни, че не е потърсила близките на загиналия, тъй като е в болницата при своя съпруг, претърпял две тежки операции. Петрова оспорва, че семейният им автомобил е изпреварвал и затова е ударил челно шкодата на Мирослав Пешев.

"Купуваш кола отиваш на море. Ако вземеш ауди за 7 бона, подаряват ти фиатче", съобщава в. "Стандарт".

Купуваш стара "Алфа Ромео 147" за 6 бона и отиваш на море без пари. Смайващата оферта се предлага в сайта на автоборса в столичния квартал "Горубляне". Кризата сви драстично пазара на коли и търговците се надпреварват да предлагат примамливи отстъпки. Преди най-сериозните бонуси бяха сменени масла, ремъци и филтри или пък туба бензин или нови гуми. Сега освен седмица в хотел до плажа евентуалните купувачи може да получат още впечатляващи подаръци. На борсите в Дупница вече масово се предлага схемата "две за едно".

"София остана без басейни", четем във в. "Новинар".

Кризата и неуредената собственост лишиха столичани от водни забавления

В горещите месеци столицата остана без басейни за обществено ползване. Това показа проверка на „Новинар". Едни от най-посещаваните от софиянци басейни през този сезон останаха затворени за клиенти. Популярният комплекс „Люлин бийч" беше пуст по време на най-големите жеги. Покрай басейна се разхождаше единствено служител на фирмата охранител. Той обясни, че комплексът не работи през цялото лято.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини