Ако не може да ме бие, какъв съпруг ще ми е

Две китайски сестри са решили да се откажат от конвенционалните методи за запознанства и да заложат на традиционните - организиране на кунг-фу турнир, в който победителят ще има шанс да излезе с тях на среща.

22-годишната Ксиао Лин и 21-годишната Ян Лин са експерти по бойните изкуства и във всичките им опити досега за среща с мъж, те намирали само слабаци, които били на "плюнка живот".

Участниците в тридневния турнир трябва първо да покажат уменията си с лък, след това да пренесат голяма тежест през пътека от заострени бамбукови копия, а накрая трябва да премерят сили със самите сестри в свободен двубой.

Чак тогава участниците ще могат да махнат маските на момичетата.

"Те могат да избират между двубой с голи ръце или такъв с оръжие по техен избор, но трябва да знаят, че няма да ги пазим и ще бъдем напълно сериозно. Ако не могат да ни победят, то какви мъже са", обяснила Лин.

"Опитахме множество агенции за запознанства, но всички мъже, които видяхме бяха големи слабаци. Можем да ги бием с едната ни ръка завързана зад гърба", допълнила тя.

"За това се обърнахме към традиционния метод наречен Би У Жао Кин - по този начин принцесите-воини избирали своите мъже".

За сега обаче едва няколко души са се навили да участват в античния турнир.

"Добър боец съм. Дори доста, но бих искал да ги видя без маските им преди да се реша, дали искам да се бия срещу тях", коментирал местен боец.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини