Мъжете, от които трябва да бягате възможно най-бързо

Ето така здраво трябва да се бяга

Когато сърцето ви забие лудо, едва ли анализирате дали този мъж е добър избор. Всъщност не бива да очакваме това от жените, както не можем да очакваме някой мъж да е идеален. Но някои са си направо много лош избор. Червената лампичка трябва да ви светне, дами, и никога повече не трябва да се срещате с тези типове мъже:

Безделникът-мечтател
Не е някакъв страхотен проблем, ако мъжът няма работа. Даже доста често се среща в последно време. Но поне търси ли си такава? Не се срещайте с мъж, който си търси осиновител да го изхранва.

Негативният тип
Някой мъже са на принципа "чашата е наполовина празна". Ако мъжът ви дори не полага усилия да погледне от положителната страна, най-вероятно ще депресира и вас.

Егоцентрикът
Това е неговият свят и вие просто си живеете някъде там. Което означава, че трябва да висите с приятелите му, семейството му, и като цяло той да няма много време за вас. Нарцисът няма да се концентрира върху вас, разберете го!

Лошото момче
Той ще се противопоставя на всичко - дори на идеята да изхвърли боклука. Това е толкова незряло. И ще ви прави номера. Това просто няма да доведе до никъде. В края на краищата, всяка жена иска мъж, който да й помага и да изхвърля боклука.

Маминото синче
Има много такива в последно време. Само едно ще кажа: ако трябва да избира между романтична почивка с вас и помощ с прането за мама, той вероятно ще избере второто. Не е много забавно винаги да си на второ място.

Забранените за връзка типове спокойно може да допълните с още някой. Вярно е, че винаги има изключения, но все пак бъдете внимателни при сблъсък с тези момчета, съветва shine.yahoo.com

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини