Младежи в битка за рекламна творба

„Изворът на моята енергия” е темата на конкурса за ученици от 9кл. до 12 кл. и млади хора до 30г.

Състезателния формат е идея на информационния офис на евродепутата Владимир Уричев ЕНП/ГЕРБ в Смолян и Враца.

Творбата трябва да е рекламна и да популяризира туристическите обекти в родопския град и района, както тези във врачанския край.

Конкурс за рекламна творба обявяват двата информационни офиса на евродепутата Владимир Уручев ЕНП/ГЕРБ/ в Смолян и Враца.

В рамките до 200 думи всеки участник може да опише определена забележителност – културна, природна или археологическа, като се позове на свои впечатления, исторически факти или легенди. Може да приложи и снимка на обекта.

 Предизвикателството пред всeки участник е да създаде рекламна творба, вдъхновена от  природа, богатата история, култура и традиции на своята област. Текстът трябва да разкрива уникалността на избраната забележителност и в същото време да поставя акцент върху съхраняването й и опазването на околната среда.

Крайният срок е 30-ти септември т.г. Ще се оценяват оригиналност и творчески подход към темата, яснотата и въздействието на текста. Творбите ще бъдат оценявани от жури, съставено от представител на евродепутата Владимир Уручев, експерт от туристическия бранш и филолог.

Авторите на първите три отличени творби от всяка област ще посетят Европейския парламент в Брюксел, а най-добрите тесктове ще бъдат публикувани в сборник със снимки “Изворът на моята енергия”.

Всички материали ще бъдат публикувани в сайтовете на евродепутата Владимир Уручев – www.urutchev.eu, и на ПП ГЕРБ – Смолян- www.gerb-smolyan.com .

Текстовете няма да бъдат редактирани, а качването им в сайтовете ще става по реда на тяхното получаване. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени в началото на месец октомври от Владимир Уручев на специална церемония.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини