Пампорово Фристайл Оупън 2011

На 25-26-27 Февруари ще се проведе второто издание на Пампорово Фристайл Оупън.
Тази година, за разлика от миналата, основните ивенти ще са два - Биг Еър и Халф Пайп, с допълнителен демонстрационен рейл сешън, който, при подходящи условия, ще се проведе по време на партито по откриваането на състезанието.
За състезанието ще бъде открита предварителна форма за записване на участници на www.snowboardbg.net. Регистрацията на участниците стартира от 14-ти Февруари и ще приключи на 24-ти в 23:59 вечерта. Поради големия интерес миналата година и огромного количество участници, тази година няма да се извършва допълнителна регистрация на място, на състезатели и отбори, които не са си пуснали предварително електронна заявка за участие.
Програмата започва от петък, когато са откритите тренировки, техническата конференция и откриване. В Събота ще се проведат квалификациите за Халф Пайп и Биг Еър съответно до обят и ранния следобят. Гвоздея на програмата е финала на Биг Еър същия ден вечерта на изкуствено осветление. На следващия ден по обяд ще се проведе и финалът на Халф Пайп и официалното награждаване на победителите. Подробна програма по часове ще бъде изпратена на всички регистрирани състезатели и отботи като също така ще бъде публикувана на www.snowboardbg.net три–четири дена преди самото състезание.
Освен състезателната програма, в трите дни на ивента са предвидени и 3 партита, (за откриването, голямото парти на ивента събота вечер и парти по закриването). На партитата ще пускат DJ Phase One (sleep walking’s) DJ MK (новоизгряващо име на родната хаус сцена) DJ Johny (подгряващ на редица големи партита и ивенти, познат с умелото си миксиране на нови денс хитове и класически олд скул ). Към тези партита можем да добавим и една от основните атракции, а имменно присъствието на Тийм райдъри от основния пратньор на ивента Бъртън, които преди официалното награждаване ще направят демонстрация за всички зрители на Биг Еър-а в Неделя.

Състезанието отново е с награден Фонд 2400 лв. в кеш подсигурени от основния спосор Monster Energy. Като освен паричните награди ще има и още много изненади за призовите места на отделните уреди.
На 12-13 ти Февруари  на официалния сайт на състезанието www.snowboardbg.net, както и на официалния сайт на курорта www.pamporovoresort.com ще бъдат пуснати няколко промоционални пакета за всички желаещи да присъстват на състезанието, които ще дават възможност да се комбинират настаняване+лифт+карта+ хранене, само настаняване, както и различни нива на комфорт на хотелите, съответно и за различни финансови възможности.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини