Община Смолян похвали военни и полиция- лъснали всичко около сградите

Служителите от Областното и Районното управление на МВР в Смолян са изчистили перфектно всички площи около сградите на институцията.

Далеч преди края на кампанията за пролетно почистване в Смолян, която стартира на 28 март ище продължи до 16 април, хората от силите на реда са направили масова уборка на всички площи в около сградите си и района около тях.

Явно институциите са с „едни  гърди” напред, защото сред ударниците по чистота са и Горското стопанство, Бюрото по труда и Районното пътно управление в Смолян.

Военните също са показали желязна дисциплина и терените около базата на 101 Алпийски батальон и Военния клуб в града светят от чистота.

От администрацията в Смолян ги похвалиха публично и им благодариха, като призоваха гражданите да последват примера им утре.

За организацията по пролетната акция за почистване, са определени отговорници от местната власт. Секретарят на общината Петър Харадинов ще координира дейностите в кв.Устово, а зам. кметовете Михаил Генчев и инж. Румяна Янчевска ще отговарят съответно за кв. Райково и за централната част на града. Зам.-кметът Костадин Василев ще ръководи пролетната чистка в района от кино „Дружба” до кв. Каптажа, информират от пресцентъра на община Смолян.

Чудомира Щерева

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини