Стивън Тайлър нецензурирано: разврат, секс, наркотици

Автобиографията на рокаджията Стивън Тайлър от Aerosmith, съдържаща "нецензурирани разкрития за разврат, секс, наркотици, превъзходство и химическа зависимост", излeзе вчера на световния книжен пазар, предаде Ройтерс.

Книгата на издателство "Харпър Колинс", озаглавена "Пречи ли ви шумът в главата ми?", се появява във време, когато 63-годишният фронтмен на Aerosmith като съдия в шоуто "Американски идол" печели нови, млади фенове, които не са запознати с бурното му минало.

Това не е първата изява на Стивън Тайлър на литературното поприще. През 1997 г. музикантът публикува книгата "Walk This Way", над която той и останалите членове на Aerosmith са работили съвместно със Стивън Дейвис.

Новата автобиография на Тайлър, истинското име на когото е Стивън Виктор Таларико, е плод на сътрудничеството му с Дейвид Далтън.

През последните 14 години Стивън Тайлър се раздели с втората си съпруга, посещаваше клиники за рехабилитация, претърпя операция на гърлото, разкри, че е болен от хепатит С, а враждата му с останалите членове на Aerosmith се превърна в публично достояние.

През този период почина първата съпруга на Тайлър, музикантът стана дядо, а групата беше въведена в Залата на славата на рокендрола.

В момента членовете на групата бавно работят над нов албум, докато Стивън Тайлър съчетава работата си с тази на съдия в популярното шоу "Американски идол".

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини