Омайващите парфюми на лято 2011

Chanel № 19 Poudré

Когато стане дума за парфюми, не може без великата Коко. Шанел е скъп аромат, на лукс и разкош, на свобода и сега – на лято. Това лято Шанел ще пусне № 19 Poudré, едно припомняне за Chanel № 19 отпреди 30 години, от 1971. Новият аромат е със забежими нотки ирис палида и се разкрива с мускус. № 19 Poudré е зелен, цветен и е разработен от „носа” на къща Chanel Жак Полж. Съпътстващите аромати са  нероли, галбан, жасмин, ирис, бял мускус, ветивер и тонка бийн. Chanel № 19 Poudré ще бъде достъпен в 50 и 100 мл. 

Calvin Klein - CK One Shock

Парфюмът на Calvin Klein от 1994 г. CK One, който беше унисекс през август ще се появи в отделни версии за жени и мъже под името CK One Shock. CK One Shock за нея е цветен - къпина, божур, мак, какао, нарцис, жасмин, ванилия, пачули, амбър и мускус. CK One Shock за него е ориенталски - мандарина, краставици, ред бул, черен пипер, кардамон, тобако, амбрен, мускус и пачули. Calvin Klein CK Shock ще се предлага в 50, 100 и 200 ml, Eau de Toilette. 

Ето и още предложения от големите магьосници на уханията, които предстои да се появят скоро:

Escada Especially Escada (август)
Givenchy Dahlia Noir (август)
Kenzo FlowerTag (юни)
Kenzo Madly Kenzo (август)
Lancôme Tresor Midnight Rose (септември)

Britney Spears Cosmic Radiance

Бритни Спиърс определено знае на кого да възложи парфюмите, достойни да носят нейното име. Нейният Cosmic Radiance ще се появи през август, като продължение на Radiance от миналата година с посланието „Бъди най-ярката звезда във вселената”. Създаден от  парфюмерите Honorine Blanc и Harry Fremont, които стоят и зад Radiance, космическият парфюм на Бритни е с нотки мандарина, личи, праскова, жасмин, гардения, тубероза, божур, муск, амбър, сандалово дърво и ванила. Колко сладко може да бъде? Миналогодишните парфюми на звездата ни задължават да очакваме нещо наистина сладко, трайно и с класа. Нещо, за което тийнейджърките да въздишат. Както и техните гаджета. Както и техните майки. Britney Spears Cosmic Radiance ще се появи в 30, 50 и 100 ml, Eau de Parfumе.

Популярни и аплодирани знаменитости се надпреварват да носят наслада на сетивата ни през 2011 г. Със свежи и по-леки аромати през 2011 се появяват:

Бионсе Heat Rush (февруари 2011 г.)
Кание Уест дебют - от Parlux
Риана  - Reb`l Fleur
Шон Джон - Empress
Тейлър Суифт дебютен парфюм w / Elizabeth Arden (есен 2011 г.).

Всички - от висококачествени естествени съставки и с неустоима чувственост, всички са с чисти, свежи и леки аромати, но стилни и елегантни. Всеки от тези парфюми е предназначен предимно за смели млади жени. Или такива, които се чувстват смели и млади.

М.З.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини