Официалният трейлър на ЗДРАЧ: ЗАЗОРЯВАНЕ част 1 е вече факт

Четвъртият филм от фентъзи поредицата пресъздаваща романите на Стефани Майър трябва да излезе по кината на 18.11.2011 г.

Здрач: Зазоряване (Breaking Dawn) - Част 1 е един от най-очакваните филми тази есен. Незатихналата мания към вампирската сага, още от сега дава сериозна заявка, че ще превърне лентата в една от най-касовите продукции за тази година.

За разлика от предходния епизод, този път режисурата е поверена на Бил Кондън (Bill Condon), заменил в това амплоа Дейвид Слейд (David Slade).

Създателите на филма предоставиха на любопитните зрители в началото на лятото тизър-закачка включваща малка част от трейлъра. Но от днес, той вече официално е факт и бързо се разпространи сред милионите очакващи фенове, които тръпнеха от вълнение за появата му. (трейлър)

Трогателният и романтичен епизод от сватбата на Бела (Кристън Стюарт) и Едуард (Робърт Патинсън) е само началото. Радостта на младоженците бързо бива помрачена след серия от неочаквани предателства и нещастия, които са на път да унищожат техния свят.

След като се вричат във вечна любов, Бела и Едуард заминават за Рио де Женейро, където се отдават напълно на чувствата си. Малко след това, Бела разбира че е бременна и след почти фаталното раждане, Едуард изпълнява желанието й да бъде безсмъртна.

Но появата на дъщеря им, Ренесме Кълън, предизвиква серия от събития, които изправят целия клан Кълън и техните съюзници срещу безмилостните вампири от клана Волтури. Действията на двете враждуващи страни довеждат до една наистина епична и безмилостна финална битка.

Дали любовта отново ще възтържествува, ще научим съвсем скоро. Четвъртият филм от фентъзи поредицата пресъздаваща романите на Стефани Майър трябва да излезе по кината на 18.11.2011 г. Премиерата на втората част е предвидена за година по-късно на 16.11.2012 г.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини