Габровци ще снабдяват с нафта за 870 бона община Хасково

Юристката на общината Милена Стоянова отваря плик с поредната оферта, до нея е председателката на комисията по търга Анна Йорданова

Габровската фирма „АДЦ Кънев и Влахов и сие“ почти сигурно ще снабдява община Хасково с нафта за отопление през идващата зима. Това стана ясно днес, когато бяха отворени офертите на участниците в търга. Предложената от габровската фирма цена е 1.405 лв. за литър, най-ниска от офертите на останалите. Старозагорската „Зара Е“ предлага цена за литър от 1.528 лева, а софийската „Ай ви ойл къмпани“ - 2.071 лв. Цените са без ДДС. Понеже според условията на търга единственият критерий е най-ниска цена, отсега може да се каже, че габровци печелят поръчката. От процедурата бе отстранена фирма „Олимпик ойл“, а мотивите за това ще бъдат оповестени в заповедта за резултатите от търга, обявиха от комисията.

Прогнозната стойност на поръчката е 873 665 лева, става ясно от регистъра на агенцията по обществени поръчки. Срокът на договора е 10 месеца. Парите за нафтата ще са от собствените средства на общината.

Фирма „АДЦ Кънев и Влахов и сие“, е регистрирана през 1993 година в Габрово. Съдружници в нея са Цветан Кънев и Димо Влахов с равни дялове.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини