Новата модна икона - LG Prada 3.0

Ето го и него – новият представител на модната колекция Prada Phone by LG 3.0 вече официално е факт. Смартфонът върви под Android, има преработен интерфейс и тънко тяло с дизайн, съвместно разработен с Prada.

Третият телефон под логото на LG с дизайн на Prada е традиционно стилен, тънък едва 8.5 мм и с голям 4.3“ LG NOVA Plus дисплей с резолюция 800х480 пиксела. Приятната визия се допълва още от задния панел с кожа с шарка Saffiano, а технологията LG Floating Mass Technology прави модела да изглежда още по-втален, пише nixanbal.com.

Интересно дизайнерско решение е позиционирането на бутоните - този за включването и по-любопитно този за камерата се намират отгоре.

Prada Phone by LG 3.0 поддържа HSPA+ и Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, има двуядрен процесор на 1 GHz, 8 GB вградена памет и microSD слот. 8-мегапикселовата камера на телефона записва и Full HD видео при 30 кадъра в секунда, а LG обещава, че ще се справи и с плейбек на 1080р видео.

Луксозният смартфон поддържа NFC – екстра, която ще присъства и във всички следващи модели на компанията от висок клас. Много от тях ще видим на MWC 2012. Иначе устройството по начало ще върви под Android 2.3.7 Gingerbread и има приятен черно-бял интерфейс, но производителят обещава ъпдейт до Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Към LG Prada 3.0 заможните потребители ще могат да изберат и аксесоари в стила на модния бранд – поставка за телефона, Bluetooth слушалка, различни калъфи и други.

Доставките на модела ще започнат в началото на следващата година, като цената не е обявена, но вероятно ще се завърти около 600 евро.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини