„Отчаяната съпруга“ Вихра окончателно напусна „Станция Нова”

Продуцентът на „Станция Нова“ пропусна изпращането на съпругата си „Отчаяната съпруга“ Вихра окончателно напусна „Станция Нова“. Чаровната тв водеща, която все още е омъжена за продуцента Иван Христов официално се сбогува с колегите си вчера в ефира на Нова телевизия. Те от своя страна я изпратиха с аплодисменти и пожелания за успех в конкурентния ефир.
Докато взимаше последното си интервю като ко-водеща в рубриката „Съпругите“ Вихра бе изненадана от колегите си. Екранната й половинка Мая напусна студиото, с аргумента, че трябва да фиксира микрофона си и се върна неочаквано с пищен букет. Просълзената водеща благодари на колегите си за съвместната им работа през годините и приветства с „добре дошла“ наследничката си Евгения Калканджиева, пишат от „Монитор“.
По време на тържественото изпращане на Вихра обаче не се появиха нито Иван, нито Андрей. Бъдещият й бивш съпруг, с когото са в процес на развод така и не се появил на сбогуването. От екипа на предаването разкриват, че Иван напуснал офиса си преди края на последното й предаване в „Станция Нова“.
От другата седмица се очаква Вихра да дебютира в ефира на ТВ като новото лице на „Споделено с…“. Първите няколко броя на новото й токшоу вече са заснети и ще бъдат излъчени съвсем скоро. Междувременно предшественичката й Камелия шества из медиите и не спира да дава интервюта за това, колко обидена се чувства от изненадващото си отстраняване от ефир.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини