Дядо Коледа пристигна в Смолян с модерен противопожарен автомобил

Празнично грейнаха светлините на 13 метровата елха в центъра на родопския град

Истински празник за децата на града и няколко социални дома в общината се превърна посрещането на Добрия старец и паленето на светлините на елхата. Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха на площада пред Амфитеатъра не с шейна, а с яркочервен пожарникарски джип.

За малките родопчанчета в каросерията на високопроходимия автомобил имаше няколко чувала с подаръци. Преди обаче да получат даровете, талантливите деца от ОДЗ „Синчец“  и ЦДГ „Слънце“ прекрасно изпяха няколко празнични песни.

6 годишната Деси от детската градина "Слънце", събра овациите на публиката, но и останалите малки певци не й отстъпиха в пеенето.

Всички малчугани обаче бяха нетърпеливи да получат изненадите от чувалите на Дядо Коледа и настана стълпотворение, когато той пристигна със Снежанка и джеджетата.

Подаръците бяха купени от Общин Смолян, която тази година вместо поздравителни картички, вложи средства за изненади на най-малките граждани на областния град.

Кметът Николай Мелемов запали светлините на 13 метровата елха, доставена от общинска гора в баирите край село Кремене. Градоначалникът поздрави всички и им пожела много здраве, мир, спокойствие и щастие.

 Смолян.БГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини