Родопски кмет печели като за световно от спортни залози

Октай Алиев е кмет вече втори мандат и се надява на късмет и на изборите наесен

Кметът на Борино отново декларирал печалба от хазарт за миналата година. Октай Алиев е вписал 6 269лв. печалба в данъчната си декларация за 2014 г. 90% от сумите са били от залагане онлайн на спортни мачове-футбол, баскетбол, волейбол и тенис на маса, и корт от английския сайт BET 365.com. Доста по-малко Алиев е спечелил от Еврофутбол и Еврошанс.

40-годишният градоначалник на родопската община е фен на финландската, норвежката, шведската и австралийската последна дивизия. Той обаче не смята, че е голям майстор на залаганията, просто имал нужния късмет, който го насочва къде да залага. Явно обаче през 2015 г. шансът му е огромен, тъй като само за първите няколко месеца е успял да прибави към семейния бюджет доста повече пари, отколкото е спечелил през цялата минала година. Алиев обаче умее да и да губи, не изпада в паника и продължава да се занимава с хазарта като с хоби, докато футбол играе само любителски.

Редовно се отчита обаче и на държавата с данък за печалбата си. За 2013 г. е декларирал 9 747 лв., а през 2012 г. – 14 224 лв. печалба от хазарт. Родопският кмет няма намерение да се отказва от онлайн игрите на късмета, които му помогналаи да се издържа още през студентските години в Лесотехническия университет в столицата, а когато се върнал в родното Борино подновил старото хоби още щом пуснали интернет в селото.

 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини