Горно Прахово отново не успя да победи Башево

Изображение 1 от 5

    Аматьорските футболни отбори от ардинските села Горно Прахово и Башево  се срещнаха в приятелски мач  на изкуствения терен на СОУ „П. Р. Славейков" в Кърджали. След много оспорван двубой двата тима отново завършиха наравно 4:4. Головете за горнопраховци  вкараха Кадир Аптикадир (Конти),  д-р Тургай Мустафа (дузпа), д-р Павел Хаджиев и Рамадан Исмаил. Точни за башевци бяха Мюрен Сали

    (2 гола), Рейхан Шериф и Дениз Сали. След изпълнения на дузпи срещата отново завърши наравно – 5:5.

    Двубоят бе много оспорван, изпълнен с битка и динамика. Още в началните минути основният футболист на Горно Прахово Сезгин Юсеин получи червен картон. До края  срещата премина равностойно, като и двата отбора реализираха по четири гола.

    В тима на Горно Прахово освен д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло" в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски" АД в Кърджали играха още и д-р Павел Хаджиев, специализант по кардиология в кърджалийската болница и футболният ветеран от Момчилград  д-р Мюмюн Мехмед.

    В отбора на Башево капитанът на тима – кметът на селото Мюрен Сали се появи на терена с чисто нов спортен екип, дарен от собственика на фирма „Ширин гъда” от Бурса – Мюрен Ширин. Най-малкият футболист на терена бе 12-годишният Енре Сали от състава на Башево. След мача играчите  на двата отбора бяха подготвили и „трето полувреме" в заведение „The Hоuse” (Къщата).

    Всеки петък на изкуствения терен на СОУ „П. Р. Славейков" в Кърджали се провеждат приятелски срещи между отборите на Башево И Горно Прахово. Идеята е на бизнезмена Кадир Аптикадир (Конти).

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини