Шофьорът с убийственото изпреварване, което взриви социалните мрежи, се оказа 66-годишен софиянец

По повод разпространения в интернет и медиите видео клип за рисково шофиране на 7 май около 10:20 часа на път II 86 в участъка между Чепеларе и село Хвойна, ръководството на ОДМВР-Смолян се самосезира и предприе необходимите мерки за установяване извършителя на нарушението.

До настоящия момент е установено, че собственик и водач на лекия автомобил „Опел Инсигния“ е 66-годишен мъж от София. Същият ще бъде призован да се яви в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Смолян, където да обясни случилото се. За изясняване на фактите и обстоятелствата, сведения ще бъдат снети и от свидетелката, заснела и публикувала видео клипа, който след това взриви социалните мрежи.

Обръщаме се към останалите участници в движението, в това число водачът на насрещно движещия се автомобил и тези, които са възприели факти, свързани с рисковото шофиране да се обадят на тел. 0301/ 35 521 и да съобщят телефон за връзка с тях.

От полицията благодарят за подадения сигнал и приканват всички участници в движението, станали свидетели на нарушения на правилата за движение, да сигнализират компетентните органи на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини