Смолянски квартал осъмна с няколко трупа на животни, отровени групово

Шест кучета са намерени мъртви в района на кв. Каптажа в Смолян тази сутрин. Това сигнализира пред СмолянБГвести потърпевша смолянчанка, която сред труповете на отровените четириноги разпознала домашния си любимец. Кучето било вързано в двора на къщата й на ул. “Острица“, но се развързало и избягало, а по-късно е намерено мъртво.

Информацията за отровените животни беше потвърдена от шефа на Областната дирекция на МВР в Смолян ст. комисар Николай Димов, който допълни, че по случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че това е поредния случай на убити животни в кв. „Каптажа“, а на ул.“Острица“ подобно масово тровене се случва за втори път тази година.

Щиляна Чакърова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    11
    111111
    2 -3
    19:03, 29 ное 2018
    То се очакваше , след като никой не предприема действия да прибере бездомните кучета....
    • Пе
      Пеп
      5 0
      20:10, 29 ное 2018
      Какво се е “очаквало”, това ли е начина след като общината не ги пребира дайте да ги убием. Не е това начина и те са живи същества и те душа носят. А и да ви напомня(11), че бездомни животни има заради нас хората, така че ако трябва да се търси виновен всеки трябва да погледне в собствения си дом.
  • 2
    Ka
    Karakachanka
    0 0
    09:55, 1 дек 2018
    Най-големият проблем в кв. "Каптажа" е големият Каракачан, който не зачита хората и след многобройни оплаквания, включително разговор с майор, никой не прави нищо и все още е тук.
    Надявам се да не се случи отново с това куче, защото това е доста опасно, така че наистина мисля, че първият проблем е кучетата, които атакуват хора,
    Желая ви да сте по правилния начин и скоро ще идвате да го вземете, чакайки 6 месеца и 6 месеца страх!
Последни новини