16 °C

Потапяне на 500 метра под повърхността на океана

  • 29-06-2018 12:04
  • 4114
  • 0
  • 0
95% от океанското дъно на планета остава неизследвано. Екип видео каскадьори се свързва с OceanX, за да отиде там, където никой не е бил преди.

OceanX изследва океаните с изследователския кораб Alucia, оборудван с две подводници, които могат да потопят изследователи на дълбочина 1000 метра, както и с бордови хеликоптери и научни лаборатории. Членовете на екипажа говорят за детското любопитство, което никога не ги е напуснало, за голямото налягане и тумнината надълбокото и чудесните подводници, без които никога не бихме видели какво има там. Голямата, красива, непозната и опасна дълбокоокеанска част от планетата Земя, едва 5 процента, от която познавамеКоментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини