Предлага за
48,000 лв.

Парцел в с. Каснаково, област Хасково

Обява №64750

"Империал Хаус" предлага за продажба АТРАКТИВЕН ИМОТ ДО ИСТОРИЧЕСКА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТ

1802 кв. м. до Светилището на Нимфите и Афродита в землището на с. Каснаково, община Димитровград

ОПИСАНИЕ

Атрактивен парцел за бизнес и целогодишно ползване в село Каснаково, община Димитровград, област Хасково.До моста на река Банска, в непосредствена близост до известното Светилище на нимфите и Афродита, обект на туристически интерес.

Квадратура 1802 кв. м.

Статут: За промишленост.

Вода и електричество с партиди.

Елтабло.

Разрешение за ограда. 

В регулация. Последен имот в регулационните граници на селото. Лице на пътя за Светилището на Нимфите и Афродита. По права линия историческият обект е на около 400 - 500 метра от имота. По шосето - на около 1 км. Пътят, както към село Каснаково, така и към имота е в отлично състояние.  На Светилището всяко лято се извършват археологически проучвания, обектът се разширява и е с още по-голям потенциал за туристическо развитие.

Имотът е на разстояние 15 км. от Димитровград и 12 км. от Хасково, пътищата и от двата града към него са отлични. В имота има стара постройка, почти рухнала. Може да се възстанови, без необходимост от проекти. Достъп от 2 места. Пояс от дървета, над постройката, в западния край на парцела. До самата ограда има голяма градена чешма, водоснабдена от общинската В и К мрежа. Подземна вода е открита и на 2 места в самия имот, на около 14 м. от повърхността, според двама различни радиестезисти.

Възможност за разширение! Целогодишен достъп.

Цена 48000 лв

имоти обяви, имоти хасково, обяви хасково, агенция за недвижими имоти, апартаменти обяви, продава апартаменти, обяви жилища, четиристайни апартаменти, агенция за недвижими имоти хасково, недвижими имоти, обяви къщи, реновирани имоти, търговски обекти, магазини, ателиета, ново строителство, фризьорски салони, офиси, лекарски кабинети, парцели, офис сгради, под наем, имоти под наем, къщи, салони за красота, заведения, ресторанти, ваканционни имоти, терени, складове, промишлени сгради, хотели, промишлени парцели, земеделски земи, етаж от къща, етаж от жск, вили, ново строителство от собственик, строителна фирма

Последни новини