Стартира благотворителна акция за ски -учител от Чепеларе

В памет на журналистката Валя Крушкина, под мотото „Да помогнем на Кирил”, от днес- 3 юли в Община Чепеларе, стартира благотворителна кампания съвместно с БНТ.

 Целта на инициативата е да се съберат средства за продължаване на пълноценния живот на ски-учителя Кирил Кондакчиев, който е само на 34 години и има дъщеричка на 5 години.

Като начало инициаторите поставиха дарителски кутии и организираха благотворителен базар с книги на съвременни български автори, дарени с автограф.

Утре- 4 юли от 17.00 часа на Спортната площадка в Чепеларе изявени спортисти, общински съветници, бизнесмени и гости на града, ще играят благотворителен турнир по тенис.

Акцент в кампанията ще бъде благотворителният концерт, който община Чепеларе организира на 5 юли. В него ще участват младите таланти от ОДК- Чепеларе и любимците на феновете на българската поп музика Орлин Павлов и Криста.

Водещ на концерта ще е журналистът от БНТ Явор Симов. Присъствието на благотворителните събития е безплатно, а средствата за Кирил Кондакчиев ще се набират в дарителските кутии и в специална дарителска сметка, която ще бъде обявена допълнително.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини