18-годишен преби с гумена палка възрастна жена

75-годишна жена от Гара Лакатник бе пребита жестоко с гумена палка от 18-годишен младеж, нахлул в къщата й, за да се саморазправя с внука й. Тъй като момчето избягало, нападателят пребил баба му, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София. Сигналът за пострадалата жена бил подаден на телефон 112 в събота около 1.30 часа. На място веднага били изпратени полицейски екипи.

Криминалистите установили, че около 1 часа непознат младеж е разбил входната врата на къщата, след което е нанесъл множество удари с гумена палка по главата и тялото на безпомощната стопанка. Потърпевшата е настанена за лечение в столична болница с множество контузно-разкъсни рани в областта на главата, перфорация на тънко черво и перитонит, като има опасност за живота й.

Часове по-късно нападателят - 18-годишен от село Дружево, е бил задържан в София.

Г. Г. пристигнал в Гара Лакатник с трима свои приятели, с намерението да набие младеж, който имал връзка със сестра му. Когато разбил входната врата и нахлул в къщата му, нароченият за сплашване младеж панически избягал от дома си. Когато баба му потърсила сметка на неканения гост и понечила да го изгони, той й се нахвърлил, удряйки я по главата с гумена палка.

Дори и когато старата жена паднала на земята, побойникът продължил безмилостно да й нанася удари с палката по цялото тяло, след което избягал, оставяйки жертвата си в безпомощно състояние. На 75-годишната жена е извършена животоспасяваща операция, но все още състоянието й е критично.

Биячът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство. Задържани са и тримата му придружители, които след разпит са освободени.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини