Валя Балканска и децата на Смолян в концерт за приюта на Отец Иван в Нови хан

Смолянски деца и родителите им организират благотворителен концерт в помощ на нуждаещите се в дома на Отец Иван от село Нови хан.

С благотворителен концерт на 24 октомври от 18 часа, в голямата зала на театъра в Смолян, ще стартира акцията на деца от 6 и 7 клас и техните родители от областния град.

Идеята за инициативата е под надслов :

"Да подкрепим отец Иван в благородната му мисия да дава подслон и храна на изпаднали в беда наши сънародници".

С благотворителен концерт, родопчани ще подкрепят каузата на отец Иван, който даде дом на 188 деца, самотни майки и пенсионери в дома за сираци "Свети Николай" в село Нови хан, община Елин Пелин, Софийско. Организираното мероприятие за благородната кауза е след призив за помощ на Отец Иван и цели да се наберат средства за хората в дома, построен от свещеника.

Те са останали без храна, продукти от първа необходимост и отопление за настъпващата зима. Приютът за сираци е създаден от отец Иван преди 7 години и помага на наши сънародници, без разлика на етнос и религия. 

„Сега тези изпаднали в беда хора имат нужда от нашата помощ”, призовават децата от Смолян.
Заповядайте на концерта, в който ще участват изявени смолянски творци, изпълнители и състави, със специалното участие на Валя Балканска и ансамбъл "Родопа".

Всички изпълнители ще участват в инициативата благотворително!

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини