Антония Петрова стана “Мисис Русия Свят”

Перничанката Антония Петрова, която стана "Мис България" 2009, се окичи с нова титла. Амбициозната блондинка стана “Мисис Русия Свят” на пищна церемония, провела се в неделя в Саратов.

За разлика от българските, руските медии посрещат възторжено новата Мисис. "С короната, както се полага на достойна носителка на титлата, е удостоена Антония Петрова, която има не само идеалните мерки 90-60-90, но и две висши образования – икономическо и юридическо”, пише “Комсомольская правда”. Българката печели титлата като представителка на Москва, тъй като има и руско гражданство.

"Дори не съм се надявала, че ще мога да победя. Честно казано, за конкурса се подготвях само една семица - за това време успях да снимам промоклип за себе си, да реша въпроса с роклята и да измисля номер. Благодаря на съпруга ми, който много ме подкрепяше", заяви Петрова.

Антония допълва: “Бих искала да съм пример за всички омъжени жени, които трябва да помнят, че венчалната халка не бива да е повод да забравят за себе си. Има ли някой, който да не е съгласен с мен? Още повече това важи за Русия, където има толкова красиви дами. Когато дойдох тук от България, се влюбих в тази страна, а после и в бъдещия си съпруг”.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини