Джакпотът счупи всички рекорди - гони 8 млн. лв.

Треска за милиони завладя страната. Джакпотът във второ теглене на 6/49 в днешния тираж достигната невиждани досега нива - 7 246 172.73 лв.

Поради огромния интерес и наплив в тотопунктовете, днес те ще работят с удължено работно време. Тегленето на тираж № 90 ще бъде в 20.30 часа по БНТ1.

И ако мнозина от българите пробват късмета си с една комбинация или един фиш, то други са доста смели в битката за "златната" шестица. 

Бургазлия атакува рекордния джакпот с фишове за 25 000 лв. Мъжът пуснал хартийките с комбинации в пункт в комплекс "Меден рудник", пише днес в. "Стандарт". Господинът се представил като мениджър на фирма.

Околосветско пътешествие, обучение за децата в чужбина, движимо и недвижимо имущество у нас и зад граница пресмятаха да закупят с милионите редовни играчи, пише изданието. Един от мъжете си обеща да палува с плеймейтки и миски не само една нощ.

Пенсионери в София пък масово пускаха фишове с една или две колонки с надеждата да спечелят примамливия джакпот. Възрастни дами признаха, че ако ударят печалбата, ще заминат за някоя южна страна, за да не плащат скъпото парно.

Ако и в това теглене джакпотът не падне, в следващия тираж вероятно ще достигне 10 млн. лева.

Пожелаваме успех на всички, пуснали фиш!

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини