Бивш кандидат президент отмени края на света. Иде Златна ера

Бившият кандидат за президент на Киргизия, лидерът на "Народна академия" Арстанбек Абдилдаев (с духовно име - Арстан Алай) заяви, че няма да настъпи край на света. Това той направи на пресконференция на 10 декември.

"Сега всички се вълнуват, че ще настъпи краят на света. Край на света няма да има", е казал Абдилдаев, който стана известен в интернет с думите си "Зима няма да има".

Край няма да има, но ще настъпят мащабни промени. Всъщност идва краят на четвъртата ера - "Ерата на техниката", започва "Ерата на златото". Човекът ще стане свръхчовек, Земята ще приеме формата на чиния. Това ще стане в началото на 2013 год.

Представители на "Народна академия" вече доста пъти заявяват в публичното пространство, че през 2012 год. в съзнанието на хората ще се извърши "квантов скок". Вследствие на това ще се появят свръххора. Освен това, Киргистан е енергийно ядро на планетата. Във видеото по-долу, което стана хит в Youtube, се съдържат и заявления, че човешкият род води началото си от Киргизия, а киргизите са най-близо генетически до Адам. Цялата тази информация идва от аяните. Освен това предсказанията включват различни бедствия, като наводненията в Европа. Разбира се, Путин ще спаси човечеството.

Календарът на маите не е единствената причина хората да чакат края на света. Има и друга версия, според която ще има временен катаклизъм, при който ще изчезнат светлината и звукът, както и всякакви комуникации.  

Междувременно мюфтията на Киргизия Рахматула ажи Егембердиев също е направил изказване по повод края на света. Той казва, че не трябва да се вярва на подобни слухове. "По шариата не трябва да се гадае бъдещето, още повече да се говори, че на някаква дата ще настъпи краят на света. Има големи признаци за края на света, но те още не са се проявили", е казал той.

С обнадеждяващо изявление са излезли и от киргизкото Министерство на извънредните ситуации. Началникът на отдела за международно сътрудничество Азамат Мамбетов е заявил пред медиите, че ведомството "прави всичко необходимо, за да не се случва краят на света".

За тези, които са го пропуснали, ето тук хитът "Зима няма да има", за съжаление само на руски. Ако все пак разбирате езика, не пропъскайте и другото видео с предсказанията и с разкритието, че Путин е биоробот:

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини