Засилена полицейска охрана за Европейската купа в Пампорово

ОД МВР – Смолян и ОУ ПБЗН – Смолян са предприели редица мерки за опазване на обществения ред, безопасността на движението, както и пожарната безопасност при провеждането на състезанията от Европейска купа по ски в Пампорово на 23 и 24 януари 2013 г.

В курорта ще се проведат стартовете от кръг на Европейската купа по ски - гигантски слалом жени, включени в календара на FIS. Организатор на спортното мероприятие е Българска федерация по ски.

В спортното мероприятие се участват извести имена в алпийските дисциплини, официални български и чуждестранни гости.

За сигурността по време на стартовете от Европейската купа по ски - гигантски слалом жени ОД МВР - Смолян и ОУ ПБЗН – Смолян са предприели редица мерки.

Ще има засилено полицейско присъствие за охраната на спортните съоръжения, маршрутите за придвижване и местата за настаняване на състезателите, официалните и длъжностните лица, гостите и зрителите.

Службите за пожарна безопасност и защита на населението ще дежурят денонощно, а служители на “Пътна полиция” ще регулират движението и паркирането на моторни превозни

ОД МВР – Смолян призовава водачите, които в дните на състезанието ще пътуват по маршрута гр. Чепеларе – к.к. Пампорово – Смолян, да спазват даваните им от полицейските служители  указания, а тези, които ще гостуват в Пампорово, за да наблюдават стартовете от кръга на Европейската купа по ски, да използват организираните в курорта паркинги.

 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини