Чудо! Делфини спасиха жена и кучето й от удавяне

Необикновено спасение преживява австралийка. Делфини я спасиха заедно с кучето й от сигурна смърт в океана, съобщи 7News.

Карин Хитшам се разхождала с двете си кучета, както всяка сутрин, по скалистото крайбрежие на южноавстралийското градче Карикалинг. Четиригодишният кокер шпаньол Рамзи често се натъквал на чайки във водата и ги гонел, но тази сутрин изпаднал в беда, защото не могъл да се върне обратно до крайбрежието. Уплашена за домашния си любимец, Карин се качила на скала, за да проследи дали Рамзи ще може да изплува обратно, когато се подхлъзнала.

"Спомням си, че паднах във водата и вълните ме удряха срещу скалите. Можех да го видя там, опитвайки се да се върне на брега". 

Именно тогава на помощ се притекли необичайни спасители. Карин видяла перка във водата и се уплашила, че това е акула. После видяла още една перка и разбрала, че това са делфини.

Бозайниците направили подкова във водата и със силни тласъци избутали и кучето, и стопанката му върху голяма крайбрежна скала.  

Карин Хитшам, която е полицай от запаса, казва, че след необикновеното си оцеляване ще продължи да се разхожда по брега, но никога повече няма да пуска кучето от каишката.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини