Дора Янкова: Ще направим живота на родопчани справедлив

 „Имаме амбицията да работим за по-добър живот в Родопите, всички сме хора с опит и знаем как да изправим страната на крака след тежкото управление на Борисов”. Това обяви водачът на листата на Коалиция за България в област Смолян Дора Янкова при регистрацията на листата в РИК- Смолян, на която присъстваха и кандидат-депутатите Емил Хумчев от Златоград, д-р Нина Шехова и Георги Кисьов.

Според нея листата на социалистите в Смолян е най-балансираната, със специалисти от всички браншове, регионално представена и подготвена. 

Основните приоритети на КБ са по-качествено здравеопазване, смъкване на безработицата-особено сред младежите и повишаване на доходите.

Кампанията в Смолянско ще е насочена към родопчани и техните проблеми: „Това е част от мотивацията ни и имаме много енергия, натрупана от несправедливостта в последните години и амбицията ни за по- добра България”, каза още Янкова и призова за активност на изборите на 12 май, защото според нея следващото управление на страната  ще е от хора, ангажирани с проблемите в страната, които ГЕРБ задълбочи, особено в региони като Смолянския. 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини