С уникално басейн - парти и безплатен лифт закриват сезона в Пампорово

С атрактивно парти “Closing season - Stavri Invitational Pool Party” на 13 април и безплатни лифтове на 14 април, ще се закрие зимния сезон в Пампорово.

За пръв път тази година, вместо с обичайното ски или сноуборд състезание, скиори и сноубордисти ще сърфират в специален воден басейн.

 В съботния ден на  13 април, на ски плац „Студенец”, ще бъде изграден специален воден басейн с три коридора, с различна степен на трудност, на който скиори и сноубордисти ще демонстрират как със зимната си екипировка може да се минава през вода.

В уникалното парти могат да се включат всички, които ще се осмелят да демонстрират способности –без възрастови ограничения или умения в карането на ски и сноуборд.

Състезанието ще бъде отворено за всички, дори и за любителите на алтернативни пособия за спускане като лодка, шейна или сърф. Събитието е уникално по рода си за България, а „Басейн-партито” ще бъде атрактивен преход от зимния ски сезон към предстоящия летен сезон в планинския комплекс, обясниха организаторите от „Пампорово”АД. Свежа музика през целия ден, енергийни напитки, награди и весело настроение обещават от фирмата за всички гости на партито.

Идеята за състезанието е  на „Фън Парк Пампорово”, а организацията е със съдействието на „Пампорово” АД.

Първото издание на състезанието в Пампорово, ще бъде изключително атрактивно и съпроводено с много изненади, като идеята е да стане традиция за финал на зимните сезони за в бъдеще. Участниците трябва да подготвят и специален карнавален костюм, като освен за най-атрактивно спускане и падане, са предвидени награди и за най-добър костюм. За участниците има подготвени предметни награди, осигурени от спонсорите на събитието – Ред Бул, TRS, Олинеза и „Пампорово” АД.

Специално за участниците има подготвени промоционални пакети от хотел „Орловец” за дните 13 и 14 април, а за допълнителна информация 0309/58417 или 0882 886 402. За допълнителна информация може да следите страниците www.pamporovoresort.com, www.funpark.bg, както и фен страницата на курората и фън парка във Фейсбук.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини