Днес е благотворителният концерт за лечението на Светлана от Смолян

Днес в голямата зала на Родопския драматичен театър ще се състои благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на 23 годишната Светлана от Смолян, която страда от тежко заболяване и в момента е на лечение в турска клиника. В концерта ще участват вокална група "Ро-войс", танцова формация "Зареница", Людмила Белева - пиано, Кристина Владимирова - вокал, Smolyan Deffect, Rhythm Hunters, Фолклорен ансамбъл "Родопа" и Гайдарски състав.

Билети се продават във фоайето на театъра на цена от 3 лв.Който желае може да остави повече в благотворителната касичка. Цялата събрана сума от благотворителния концерт ще бъде преведена по сметката на Светлето.

На 16-ти април от 20:00ч в клуб „Строежа” в София, също ще има концерт, в който ще се включат ударно Q-Check и Surmata в помощ на борбата за живот на Светлето!

Каузата „Светлина за Светлето“, обедини българи от цялата страна, които подкрепиха момичето в борбата й за живот с тежката болест - остра миеломоноцитна левкемия. В момента тя е в клиника в Турция, предстои й операция на мозъка и трансплантация на костен мозък, като необходимата сума за лечението й може да достигне 300 000 лева. В инициативата в подкрепа на Светлето се включва и ТБ "Инвестбанк" клон Смолян. Всички преводи от ТБ ”Инвестбанк” Клон Смолян по дарителската сметка на Светлана, ще са без такси за превод. Клонът се намира на бул. „България” 56.

Всеки, който иска да помогне, може да  дари средства за Светлана по следната сметка:

IBAN: BG77 CECB 9790 1087 6209 00 Титуляр: Светлана Килявкова Централна Кооперативна Банка Или чрез pay pal:

paypal: st.kil@abv.bg

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини