Латинка: Щях да получа удар на дансинга!

Танцувах с ужасни болки на последния танц в Денсинг старс

„Не мога да дам обяснение каква е тази лудост, която ме накара да вляза в „Денсинг старс” на моята възраст. Всички вкъщи ме стираха. Втурнах се в авантюрата като 20-годишно момиче” – признава Латинка Петрова пред „България днес”.
Макар да не губи дух и чувство за хумор, 69-годишната Латинка има здравословни проблеми още от самото начало на шоуто. В началото партньорът й Фил е обезпокоен как актрисата ще издържи на натоварването. Останалите й колеги в предаването също се притесняват за нея.

„В началото си мислех, че ще играя само три танца. Така ги планирах нещата. Не мислех, че ще имам сили за повече. Дори се шегувах с Фил, като му казах, че не искам да получа някой удар на сцената. Но ето че вече седма седмица съм в шоуто” – споделя Латинка Петрова.

От началото на Денсинг старс Латинка е отслабнала с повече от 7 кг. „Когато бях контузена, дори и зрителите не разбраха за това. Стисках зъби и си казвах: Още малко!” – споделя комедийната актриса.
Въпреки че много хора очакваха именно тя и Фил да отпаднат от шоуто, Латинка и Румен Луканов останаха в играта, докато зрителите отхвърлиха с вота си Ицо Хазарта.

Източник: http://lubopitno.org

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини