Лора Крумова очаква първата си рожба

Лора Крумова е бременна и очаква да роди първото си дете през септември. Това призна самата тя в предаването “Нека говорят” по BTV. Тя живее с приятеля си Сотир и споделя, че се чувства отлично. Вече е в половината на шестия месец. Мъжът й е инструктор по съфр.

Тя сподели още, че първите три месеца са били малко по-тежки, но сега е добре.

Всъщност поводът Лора да участва в предаването бе новият й проект – филм, посветен на учителката Поля Даскалова, която ограби банка в Плевен. 37-годишната Поля извърши обира с пистолет-играчка преди 3 години. Решението й дошло спонтанно, тъй като била притискана от лихвари. Когато й намекнали, че и децата могат да пострадат, жената взела решението. Преди да влезе в банката, направила един последен опит – звъннала и опитала да получи бърз кредит. Ограбила банката, след като получила отказ. “Това е обир,” казала и взела наличните 20 000 лева. Дори се учудила колко лесно станало. Докато я хванат, успяла да си разплати дълговете.

В момента жената вече е изтърпяла присъдата си и смята да започне нов живот. Знае обаче, че етикетът “учителката, която ограби банка” ще я преследва вечно. Тя сподели, че никога не е и предполагала, че някога ще стигне дотук. Дори не си спомняла как е взела решението.

“Решението се взема бързо, последствията траят дълго,” казва Поля. Те никога не е и предполагала, че ще се превърне в главна героиня на игрален филм.

Историята ще разказва не само за обира, но и за мотивите, подтикнали педагожката да го извърши. Идеята за него е дошла от Лора Крумова, а с реализацията се е заел Димитър Митовски. Продукцията ще се казва “Това е обир!”, сценаристите вече работят.

32-годишната журналистка Лора Крумова е водещ в BTV от края на 2010 г., а преди това беше в сутрешния блок на Нова телевизия.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини